Edith Paradijs

Directeur en Eigenaar, Master Manueel therapeut
Lochem
BIG-nummer 29034669204

lees meer

Specialisatie
Schouder, elleboog, nek, rug, heup, duizeligheid, hoofdpijn, echografie en dry needling.

Ik ben Edith Paradijs, eigenaar van de praktijk en Master Manueel Therapeut. Ik vind de combinatie van ondernemer en therapeut belangrijk, omdat ik zo voeling houd met het vak en mijn patiënten. Ik houd van vernieuwing en ga voor de beste kwaliteit samen met mijn gespecialiseerde collega’s. Mijn motto is: Snel schakelen en gaan voor mijn patiënt: ik laat pas los, als ik weet dat mijn patiënt de beste zorg krijgt!
Ik ben een verbinder en vernieuwer: ik ben aangesloten bij de Werkgroep Schouder Elleboog Gelderland en in samenwerking met Bergman Clinics Arnhem hebben wij het multidisciplinair schouderspreekuur met succes opgezet. In Velp heb ik geholpen met de oprichting van Stichting Een Plus Samenwerking, om zo de beste zorg in de 1e lijn te kunnen leveren: resultaat is een multidisciplinaire samenwerking waarbij de patiënt centraal staat.

Rene Broersma

Fysiotherapeut
Lochem
BIG-nummer 89045083804

lees meer

Specialisatie
Longklachten, hyperventilatie, stress, spanningsklachten, valtraining.

Ik ben in 1995 afgestudeerd als fysiotherapeut en heb mij in de loop der tijd gespecialiseerd in behandeling van mensen met ademhaling problematiek. Vooral de methode DIxhoorn pas ik toe, een goede en open manier om zelf te leren omgaan met spanning in het hele lichaam of cognitief en / of ademhalingsproblemen. De behandeling van COPD doe ik individueel of in een groep. Naast de behandelingen in de praktijk behandel ik ook veel mensen aan huis of in verzorgingstehuizen. Dit zijn mensen met dementie / neurologische problemen /NAH. Tevens geef in valtraining in een groep of individueel.

Bart Vos

MSc Manueel therapeut, Fysiotherapeut
Lochem
BIG-nummer 09918236704

lees meer

Specialisatie
Manuele Therapie en Fysiotherapie, nek, schouder, rug, heup, knie, enkel, voet.

Ik ben Bart Vos en ben sinds 2015 werkzaam bij Fysiotherapie Veeze. In 2019 heb ik de opleiding MSc Manuele Therapie aan de SOMT afgerond. Daarmee heb ik mij gespecialiseerd in het functioneren van het lichaam. Tevens heb ik aanvullende cursussen gedaan voor de schouder- & sportrevalidatie en shockwavetherapie. Samen met u streef ik naar een spoedig en duurzaam herstel.

Wendy Wichers

Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut
Lochem
BIG-nummer 39064477304

lees meer

Specialisatie
Oedeemgerelateerde klachten, hand- en polsklachten, orthopedische (artrose)klachten onderste extremiteit.

Naast algemeen fysiotherapeute ben ik oedeemtherapeute en houd ik mij bezig met het weer in balans krijgen van de aan- en afvoer van het teveel aan vocht in het lichaam (o.a. lymfoedeem (bv na kanker); veneus oedeem; oedeem na trauma/ operatie of arterieel oedeem) dmv lymfedrainage, bandageren en voorlichting/ adviseren/ zelfmanagement om zo samen met de patiënt tot een optimaal resultaat te komen.
Een mooie aanvulling op het vak vind ik het behandelen van hand- en polsklachten en het vervaardigen van op maat gemaakte spalkjes. Niet denken in problemen maar in oplossingen!

Roderik Groenewold

Sport Fysiotherapie
Lochem
BIG-nummer 69914021404

lees meer

Specialisatie
Sport Fysiotherapie, Hielklachten, Shockwave, Echografie, Dry Needling en EPTE

Mijn naam is Roderik Groenewold en ben sinds maart 2022 werkzaam bij Fysiotherapie Veeze. In 2020 ben ik de opleiding MSc Sport Fysiotherapie Therapie aan de SOMT begonnen. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in echografie en shockwave.
Als het resultaat daarvan heb ik veel ervaring met sport-, spier- en peesblessures. Tevens heb ik cursussen voor dry needling en EPTE (Percutane Electrolyse Therapie) gedaan. Naast mijn werkzaamheden bij Veeze ben ik verbonden aan wielerploeg Team DSM en doe ik aan Bikefitting voor het fietsmerk Scott.
Fysiotherapie Veeze, Lochem, Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Revalidatie, echotherapie, Shockwave, Dry needling

Wendy Horstman

Receptioniste/secretaresse
Lochem

Gert Liefferink

Praktijkmanager
Lochem

lees meer

Ik ben Gert Liefferink en samen met mijn vrouw Edith Paradijs eigenaar van Fysiotherapie Ter Horst en Fysiotherapie Veeze. Mijn achtergrond ligt op het bedrijfskundige en organisatorische vlak. Klanten cq patiënten en de processen daarom heen zijn mijn uitdaging. Wat we doen, doen we goed of we doen het niet!

Uw behandeling zonder verwijzing door een arts.
Afspraak mogelijk binnen 24 uur.

Wij hebben een contract met alle verzekeraars; de vergoeding is afhankelijk van uw polis.
Maak een afspraak
Fysiotherapie Veeze
Francois Ballochilaan 83
7242AS Lochem
0573.254287
routebeschrijving
usermap-markertable linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram