Edith Paradijs

Eigenaar, Leidinggevende (algemeen/inhoud), Manueel therapeut
Lochem
BIG-nummer 29034669204

lees meer

Specialisatie
Schouder, elleboog, nek, rug, heup, duizeligheid en hoofdpijn.

Ik ben Edith Paradijs. Ik ben eigenaar van de praktijk en Manueel Therapeut. Mijn specialisatie is vooral de nek- en schouderklachten, waarbij de juiste diagnose leidt tot de juiste behandeling. Hierbij werk ik graag samen met andere disciplines en probeer deze te verbinden. Ik ben aangesloten bij de Werkgroep Schouder Elleboog Gelderland en in samenwerking met collega's en orthopeed Arno van Lieshout van Bergmann Kliniek Arnhem hebben wij het multidisciplinair schouderspreekuur opgezet. Mijn motto is: Snel schakelen en gaan voor mijn patiënt!

Rene Broersma

Algemeen fysiotherapeut
Lochem
BIG-nummer 89045083804

lees meer

Specialisatie
Longklachten, hyperventilatie, stress, spanningsklachten, valtraining.

Ik ben in 1995 afgestudeerd als fysiotherapeut en heb mij in de loop der tijd gespecialiseerd in behandeling van mensen met ademhaling problematiek. Vooral de methode DIxhoorn pas ik toe, een goede en open manier om zelf te leren omgaan met spanning in het hele lichaam of cognitief en / of ademhalingsproblemen. De behandeling van COPD doe ik individueel of in een groep. Naast de behandelingen in de praktijk behandel ik ook veel mensen aan huis of in verzorgingstehuizen. Dit zijn mensen met dementie / neurologische problemen /NAH. Tevens geef in valtraining in een groep of individueel.

Marlisa Nwani

Fysiotherapeut
Lochem
BIG-nummer 09055440004

lees meer

Specialisatie
Schouderklachten, handklachten, duizeligheidsklachten.

Ik ben Marlisa Nwani en sinds 2001 afgestudeerd als fysiotherapeut. Sindsdien heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van schouder-, hand- en duizeligheidsklachten. Voor mij is het belangrijk om samen met de patiënt te kijken wat we willen bereiken en hoe we dat gaan doen. De leukste uitdaging vind ik altijd om het behandelplan individueel op de patiënt af te stemmen. Dit doe ik onder andere door niet alleen te kijken naar wat de klacht provoceert, maar ook naar wat juist klachtenvermindering geeft. De variëteit daarin maakt elke behandeling anders.

Carmen Hammingh

Algemeen fysiotherapeut
Lochem
BIG-nummer 69924559304

lees meer

Mijn naam is Carmen Hammingh, in 2018 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond. Momenteel ben ik werkzaam in de praktijk in Lochem en Velp. Daarnaast ben ik een dag per week te vinden in de tweedelijnszorg in de kliniek van Medinova. Mijn interesse ligt met name in sport, daarnaast heb ik veel interesse in het knie- en schoudergewricht. Verder vind ik het leuk om mensen te motiveren tot het uiterste. Immers niets is onmogelijk!

Bart Vos

MSc Manueel therapeut, Fysiotherapeut
Lochem
BIG-nummer 09918236704

lees meer

Specialisatie
Manuele Therapie en Fysiotherapie, nek, schouder, rug, heup, knie, enkel, voet.

Ik ben Bart Vos en ben sinds 2015 werkzaam bij Fysiotherapie Veeze. In 2019 heb ik de opleiding MSc Manuele Therapie aan de SOMT afgerond. Daarmee heb ik mij gespecialiseerd in het functioneren van het lichaam. Tevens heb ik aanvullende cursussen gedaan voor de schouder- & sportrevalidatie en shockwavetherapie. Samen met u streef ik naar een spoedig en duurzaam herstel.

Marieka Wermink

Fysiotherapeut, Sportrevalidatie, Blessurebegeleiding
Lochem
BIG-nummer 49911231204

lees meer

Specialisatie
Sportfysiotherapie i.o., echografie, McKenzietherapie, shockwavetherapie, Dry Needling, GLI (gecombineerde leefstijl interventie).

Sinds mijn afstuderen aan de Saxion Hogeschool in 2009 heb ik meerdere bijscholingen gevolgd om mijn behandelingen completer, effectiever en volgens de meest recente ontwikkelingen uit te kunnen voeren. Ik vind het belangrijk om samen aan een zo goed mogelijk herstel te werken. Hierdoor wordt elke behandeling een individueel traject, aangepast op de eigen doelen. Vanwege mijn eigen sportieve mindset (hardlopen/voetbal/wielrennen) zie ik veel sporters en tevens begeleid ik graag revalidatietrajecten (post OK heup/knie/rug).

Wendy Wichers

Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut
Lochem
BIG-nummer 39064477304

lees meer

Specialisatie
Oedeemgerelateerde klachten, hand- en polsklachten, orthopedische (artrose)klachten onderste extremiteit.

Naast algemeen fysiotherapeute ben ik oedeemtherapeute en houd ik mij bezig met het weer in balans krijgen van de aan- en afvoer van het teveel aan vocht in het lichaam (o.a. lymfoedeem (bv na kanker); veneus oedeem; oedeem na trauma/ operatie of arterieel oedeem) dmv lymfedrainage, bandageren en voorlichting/ adviseren/ zelfmanagement om zo samen met de patiënt tot een optimaal resultaat te komen.
Een mooie aanvulling op het vak vind ik het behandelen van hand- en polsklachten en het vervaardigen van op maat gemaakte spalkjes. Niet denken in problemen maar in oplossingen!

Colinda Oosterhuis

Fysiotherapeut
Lochem

lees meer

Specialisatie
Fysiotherapie, schouderspecialisatie, fysio fitness, shockwave, diabetes training

Mijn naam is Colinda Oosterhuis en ik ben in 1989 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Deventer Akademie voor Fysiotherapie. Na het behalen van mijn diploma ben ik in Lochem gaan werken bij praktijk Veeze en daar werk ik nu al 26 jaar met veel plezier. Ik heb mij vooral gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met schouderklachten en werk nauw samen met de schouderspecialisten in Deventer en Zutphen. Verder begeleid ik een beweeggroep met diabetespatiënten en heb ik bijscholing gevolgd voor het behandelen van lage rugklachten. Afstanden wandelen in hoog tempo is mijn favoriete vrijetijdsbesteding.

Wendy Horstman

Secretaresse/Administratief medewerker
Lochem

lees meer

Als secretaresse/administratief medewerkster ben ik het aanspreekpunt binnen onze praktijk. Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het aannemen van de telefoon, het plannen van afspraken, diverse administratieve werkzaamheden en alle andere dingen die op mijn pad voorbij komen. Deze afwisselingen binnen mijn functie én het persoonlijke contact met de patiënten zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Gert Liefferink

Praktijkmanager
Lochem

lees meer

Ik ben Gert Liefferink en samen met mijn vrouw Edith Paradijs eigenaar van Fysiotherapie Ter Horst en Fysiotherapie Veeze. Mijn achtergrond ligt op het bedrijfskundige en organisatorische vlak. Klanten cq patiënten en de processen daarom heen zijn mijn uitdaging. Wat we doen, doen we goed of we doen het niet!

Uw behandeling zonder verwijzing door een arts.
Dringend? Binnen 24 uur bent u aan de beurt!

Wij hebben een contract met alle verzekeraars; de vergoeding is afhankelijk van uw polis.
Maak een afspraak
Fysiotherapie Veeze
Francois Ballochilaan 83
7242AS Lochem
0573.254287
routebeschrijving
map-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram