Edith Paradijs

Directeur en Eigenaar, Master Manueel therapeut
Lochem
BIG-nummer 29034669204

lees meer

Specialisatie
Schouder, elleboog, nek, rug, heup, duizeligheid, hoofdpijn, echografie en dry needling.

Ik ben Edith Paradijs, eigenaar van de praktijk en Master Manueel Therapeut. Ik vind de combinatie van ondernemer en therapeut belangrijk, omdat ik zo voeling houd met het vak en mijn patiënten. Ik houd van vernieuwing en ga voor de beste kwaliteit samen met mijn gespecialiseerde collega’s. Mijn motto is: Snel schakelen en gaan voor mijn patiënt: ik laat pas los, als ik weet dat mijn patiënt de beste zorg krijgt!
Ik ben een verbinder en vernieuwer: ik ben aangesloten bij de Werkgroep Schouder Elleboog Gelderland en in samenwerking met Bergman Clinics Arnhem hebben wij het multidisciplinair schouderspreekuur met succes opgezet. In Velp heb ik geholpen met de oprichting van Stichting Een Plus Samenwerking, om zo de beste zorg in de 1e lijn te kunnen leveren: resultaat is een multidisciplinaire samenwerking waarbij de patiënt centraal staat.

Rene Broersma

Algemeen Fysiotherapeut
Lochem
BIG-nummer 89045083804

lees meer

Specialisatie
Longklachten, hyperventilatie, stress, spanningsklachten, valtraining.

Ik ben in 1995 afgestudeerd als fysiotherapeut en heb mij in de loop der tijd gespecialiseerd in behandeling van mensen met ademhaling problematiek. Vooral de methode DIxhoorn pas ik toe, een goede en open manier om zelf te leren omgaan met spanning in het hele lichaam of cognitief en / of ademhalingsproblemen. De behandeling van COPD doe ik individueel of in een groep. Naast de behandelingen in de praktijk behandel ik ook veel mensen aan huis of in verzorgingstehuizen. Dit zijn mensen met dementie / neurologische problemen /NAH. Tevens geef in valtraining in een groep of individueel.

Wessley ten Have

Fysiotherapeut
Lochem
BIG-nummer 99926970504

lees meer

Ik ben Wessley ten Have en werk als Fysiotherapeut bij Fysiotherapie Veeze in Lochem. Eind 2019 heb ik de opleiding Fysiotherapie aan de Hoge School Utrecht afgerond. Als Fysiotherapeut heb ik een brede interesse, met als speerpunten knie en schouder. Binnenkort ga ik starten met de opleiding master Manueel Therapie. Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut geef ik ook uitdagende bootcamptrainingen in de buitenlucht (Laren). Mijn motto is om samen met u plan de campagne te maken en met mijn expertise naar een gericht resultaat te werken.

Jelle Lammers

Fysiotherapeut
Lochem

BIG-nummer 99928335504

lees meer

Specialisatie
Fysiotherapie, Neurologische revalidatie, Hielklachten, Shockwave en Knierevalidatie (Voorste kruisband, meniscusklacht, artrose).

Mijn naam is Jelle Lammers en ben werkzaam als fysiotherapeut in Velp. Ik heb veel affiniteit met de neurologie en sport specifieke klachten. Daarom ben ik in de praktijk veel bezig met trainingstrajecten van de rug, heup & knie maar ook de revalidatie van neurologische aandoeningen. Daarnaast ben ik ook een dag in de Bergman Clinics in Ede te vinden, waar ik de pre- en postoperatieve fysiotherapie verzorg. Ik ben een empathisch persoon die graag mensen helpt en motiveert om hun doelen te verwezenlijken. In de toekomst wil ik mij graag verder ontwikkelen om nog betere zorg te kunnen verlenen.

Carmen Hammingh

Algemeen Fysiotherapeut
Lochem
BIG-nummer 69924559304

lees meer

Mijn naam is Carmen Hammingh, in 2018 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond. Momenteel ben ik werkzaam in de praktijk in Lochem en Velp. Daarnaast ben ik een dag per week te vinden in de tweedelijnszorg in de kliniek van Medinova. Mijn interesse ligt met name in sport, daarnaast heb ik veel interesse in het knie- en schoudergewricht. Verder vind ik het leuk om mensen te motiveren tot het uiterste. Immers niets is onmogelijk!

Bart Vos

MSc Manueel therapeut, Fysiotherapeut
Lochem
BIG-nummer 09918236704

lees meer

Specialisatie
Manuele Therapie en Fysiotherapie, nek, schouder, rug, heup, knie, enkel, voet.

Ik ben Bart Vos en ben sinds 2015 werkzaam bij Fysiotherapie Veeze. In 2019 heb ik de opleiding MSc Manuele Therapie aan de SOMT afgerond. Daarmee heb ik mij gespecialiseerd in het functioneren van het lichaam. Tevens heb ik aanvullende cursussen gedaan voor de schouder- & sportrevalidatie en shockwavetherapie. Samen met u streef ik naar een spoedig en duurzaam herstel.

Wendy Wichers

Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut
Lochem
BIG-nummer 39064477304

lees meer

Specialisatie
Oedeemgerelateerde klachten, hand- en polsklachten, orthopedische (artrose)klachten onderste extremiteit.

Naast algemeen fysiotherapeute ben ik oedeemtherapeute en houd ik mij bezig met het weer in balans krijgen van de aan- en afvoer van het teveel aan vocht in het lichaam (o.a. lymfoedeem (bv na kanker); veneus oedeem; oedeem na trauma/ operatie of arterieel oedeem) dmv lymfedrainage, bandageren en voorlichting/ adviseren/ zelfmanagement om zo samen met de patiënt tot een optimaal resultaat te komen.
Een mooie aanvulling op het vak vind ik het behandelen van hand- en polsklachten en het vervaardigen van op maat gemaakte spalkjes. Niet denken in problemen maar in oplossingen!

Wendy Horstman

Secretaresse/Administratief medewerker
Lochem

lees meer

Als secretaresse/administratief medewerkster ben ik het aanspreekpunt binnen onze praktijk. Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het aannemen van de telefoon, het plannen van afspraken, diverse administratieve werkzaamheden en alle andere dingen die op mijn pad voorbij komen. Deze afwisselingen binnen mijn functie én het persoonlijke contact met de patiënten zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Gert Liefferink

Praktijkmanager
Lochem

lees meer

Ik ben Gert Liefferink en samen met mijn vrouw Edith Paradijs eigenaar van Fysiotherapie Ter Horst en Fysiotherapie Veeze. Mijn achtergrond ligt op het bedrijfskundige en organisatorische vlak. Klanten cq patiënten en de processen daarom heen zijn mijn uitdaging. Wat we doen, doen we goed of we doen het niet!

Uw behandeling zonder verwijzing door een arts.
Afspraak mogelijk binnen 24 uur.

Wij hebben een contract met alle verzekeraars; de vergoeding is afhankelijk van uw polis.
Maak een afspraak
Fysiotherapie Veeze
Francois Ballochilaan 83
7242AS Lochem
0573.254287
routebeschrijving
usermap-markertable linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram