Directe toegankelijkheid.

U heeft de mogelijkheid om zich zonder verwijsbriefje te melden bij de therapeut als er sprake is van een probleem met het bewegingsapparaat of wanneer vermoed wordt dat daar de oorzaak van de klachten zit. Na aanmelding bij de therapeut wordt er een afspraak gemaakt voor een screening, waarbij de fysiotherapeut moet beoordelen of de klacht in aanmerking komt voor behandeling.

Er wordt dus niet direct behandeld. Het kan zijn dat de therapeut tot de conclusie komt dat u niet in aanmerking komt voor behandeling of dat nader onderzoek door huisarts of specialist gewenst is. In overleg met u worden dan verdere stappen ondernomen.

Sportfysiotherapie.

De sportfysiotherapeut heeft als doel om een sporter met een blessure weer zo snel mogelijk weer inzet baar te maken. De behandeling richt zich op de (sport-)blessure, maar ook op het opbouwen van de algemene belastbaarheid (conditie e.d.) en de lokale belastbaarheid (de aangedane structuur). Dit wordt gedaan met als einddoel de sporter, van recreant tot topsporter, weer op het gewenste niveau te kunnen laten sporten. Naast het oplossen van blessures geeft een sportfysiotherapeut preventieve adviezen en oefeningen. Verder is er een intensieve samen met sportartsen, sportmasseurs, chirurgen en trainers.  

Verzekering.

De sportfysiotherapeut is evenals de algemeen fysiotherapeut direct toegankelijk zonder verwijzing door een arts. Fysiotherapie Veeze heeft contracten met alle verzekeraars. De vergoeding is per verzekering verschillend, maar hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als voor algemeen fysiotherapie. Onder de 18 jaar worden de eerste 18 behandelingen vanuit de basisverzekering vergoed. Boven de 18 jaar komt een vergoeding uit de aanvullende verzekering of is de zorg voor eigen kosten.

Uw behandeling zonder verwijzing door een arts.
Afspraak mogelijk binnen 24 uur.

Wij hebben een contract met alle verzekeraars; de vergoeding is afhankelijk van uw polis.
Maak een afspraak

Edith Paradijs

Directeur en Eigenaar, Master Manueel therapeut
Lochem
Fysiotherapie Veeze
Francois Ballochilaan 83
7242AS Lochem
0573.254287
routebeschrijving
usermap-markertable linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram