Seniorenprogramma's.

Fysiotherapie.

Fysiotherapie Veeze verricht voor de oudere doelgroep, naast onze specifieke behandelingen, uiteraard ook reguliere fysiotherapie. Als extra service bieden wij de mogelijkheid om de behandeling aan huis te doen.

Valpreventie.

Vallen is een groot probleem bij ouderen, met soms verstrekkende gevolgen zowel lichamelijk als psychosociaal. Ons valpreventie-programma is erop gericht de balans, kracht en loopvaardigheid te verbeteren. Hierdoor wordt de kans op vallen verminderd en neemt de valangst af.

In een intake wordt het probleem geïnventariseerd en wordt bekeken of behandeling het best individueel dan wel in een groepsprogramma kan gebeuren. Zie voor groepsprogramma valpreventie bij beweegprogramma’s.

Fysio Fit 55+.

Wij hebben een beweegprogramma samengesteld voor 55+ ers om in groepsverband, ca 8 personen, te bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Deze geeft u gericht advies en houdt de vinger aan de pols, zodat u verantwoord aan uw conditie kunt werken. Het beweegprogramma zorgt ervoor dat uw conditie, ondanks eventuele gezondheidsbeperkingen, op peil blijft c.q. verbetert.

Onderdelen van het programma zijn:
op peil houden en verbeteren van de hart/long conditie
beweeglijkheid van de gewrichten behouden/verbeteren
kracht en uithoudingsvermogen van de spieren behouden/verbeteren

U kunt zich opgeven voor dit beweegprogramma maar u kunt natuurlijk ook eerst eens geheel vrijblijvend komen kijken en meedoen.

Directe toegankelijkheid.

U heeft de mogelijkheid om zich zonder verwijsbriefje te melden bij de therapeut als er sprake is van een probleem met het bewegingsapparaat of wanneer vermoed wordt dat daar de oorzaak van de klachten zit. Na aanmelding bij de therapeut wordt er een afspraak gemaakt voor een screening, waarbij de fysiotherapeut moet beoordelen of de klacht in aanmerking komt voor behandeling.

Er wordt dus niet direct behandeld. Het kan zijn dat de therapeut tot de conclusie komt dat u niet in aanmerking komt voor behandeling of dat nader onderzoek door huisarts of specialist gewenst is. In overleg met u worden dan verdere stappen ondernomen.

Uw behandeling zonder verwijzing door een arts.
Afspraak mogelijk binnen 24 uur.

Wij hebben een contract met alle verzekeraars; de vergoeding is afhankelijk van uw polis.
Maak een afspraak

Rene Broersma

Fysiotherapeut
Lochem
Fysiotherapie Veeze
Francois Ballochilaan 83
7242AS Lochem
0573.254287
routebeschrijving
usermap-markertable linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram