Rugprogramma.

Door de expertises te bundelen kan voor de patiënt het optimale behandelplan worden opgesteld. Rugpatiënten worden uitvoerig manueel therapeutisch onderzocht en getest. Indien nodig zal de patiënt multidisciplinair met de specialist worden besproken om te kijken of verdere diagnostiek vereist is. Dit gaat altijd in overleg met de huisarts.

Klachten.

Op het rugspreekuur kunt u terecht met klachten aan uw rug. Het spreekuur richt zich met name op lage rug klachten. Enkele symptomen zijn: pijn in uw onderrug, uitstraling van pijn in uw benen en tintelingen in uw been of voet.

Afspraken.

Patiënten met rugklachten kunnen zich melden bij Fysiotherapie Veeze. Wij plannen u dan in voor een afspraak. U kunt hier voor terecht op telefoonnummer 0573.254287.

Verwijzing.

U heeft voor het rugspreekuur geen verwijzing nodig. Uiteraard zullen wij uw huisarts op de hoogte houden van het behandel traject en indien nodig dit vooraf met hem kortsluiten. Heeft u nog vragen laat het ons weten.

Bij Fysiotherapie Veeze zijn Edith Paradijs en Bart Vos beide Master Manueel therapeut, gespecialiseerd in rugklachten.

Directe toegankelijkheid.

U heeft de mogelijkheid om zich zonder verwijsbriefje te melden bij de therapeut als er sprake is van een probleem met het bewegingsapparaat of wanneer vermoed wordt dat daar de oorzaak van de klachten zit. Na aanmelding bij de therapeut wordt er een afspraak gemaakt voor een screening, waarbij de fysiotherapeut moet beoordelen of de klacht in aanmerking komt voor behandeling.

Er wordt dus niet direct behandeld. Het kan zijn dat de therapeut tot de conclusie komt dat u niet in aanmerking komt voor behandeling of dat nader onderzoek door huisarts of specialist gewenst is. In overleg met u worden dan verdere stappen ondernomen.

Uw behandeling zonder verwijzing door een arts.
Afspraak mogelijk binnen 24 uur.

Wij hebben een contract met alle verzekeraars; de vergoeding is afhankelijk van uw polis.
Maak een afspraak

Edith Paradijs

Directeur en Eigenaar, Master Manueel therapeut
Lochem

Bart Vos

MSc Manueel therapeut, Fysiotherapeut
Lochem
Fysiotherapie Veeze
Francois Ballochilaan 83
7242AS Lochem
0573.254287
routebeschrijving
usermap-markertable linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram