hello world!
Published: 22 november 2020

Gezocht tegen hoge beloning!

Fysiotherapeut 

Wij zijn per direct op zoek naar een fysiotherapeut die ons team komt versterken. Ervaring is geen vereiste, wel meegenomen. Wil jij graag bij een ambitieuze praktijk werken met toekomstperspectief en doorgroei mogelijk heden dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn bereid om een goed salaris te betalen met goede arbeidsvoorwaarden. Indicatie afhankelijk van je competenties tussen €36.500 en €65.000. 

CIOS medewerker 

Wij zijn per direct op zoek naar een CIOS’er die ons team komt versterken. De werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van groepen en sportteams (massage, blessurebehandeling en tapen). Wil jij graag bij een ambitieuze praktijk werken met toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden tot Fysiotherapeut dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn bereid om een goed salaris te betalen met goede arbeidsvoorwaarden. Indicatie afhankelijk van je competenties tussen €27.000 en €36.400. 

Meer informatie 026-3620636. 

Twijfel niet en bel!

Fysiotherapie Veeze
Francois Ballochilaan 83
7242AS Lochem
0573.254287
routebeschrijving
usermap-markertable linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram