Fysiotherapie.

Lopen, opstaan, fietsen, het lijkt zo vanzelfsprekend. Dat dit niet altijd zo makkelijk gaat merkt u pas als u ergens last van krijgt. Degene die u hierbij kan helpen is de fysiotherapeut: de deskundige als het gaat over het menselijk bewegingsapparaat. Nederland kent ongeveer 29.000 fysiotherapeuten die werkzaam zijn in zelfstandige praktijken, gezondheidscentra, ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en op de bedrijfsvloer.

Wij behandelen individueel en in groepsverband, vaak na een verwijzing van een arts. Natuurlijk kunt u ook zonder verwijzing komen voor advies en behandeling.

De behandeling kan verschillende doelen hebben. Bijvoorbeeld het verbeteren van het bewegend functioneren, het in stand houden ervan en het voorkomen van nieuwe klachten. Soms worden patiënten begeleid om met een beperking te leren leven en bijvoorbeeld weer aan het werk te kunnen. De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. De fysiotherapeut speelt een belangrijke rol in het voorkomen van ziekten en klachten.

Wij baseren ons werk zoveel mogelijk op wetenschappelijke inzichten en vertalen deze kennis in de praktijk. Met de nieuwste inzichten houden we de kwaliteit hoog. Heeft u een klacht? Wij helpen u graag om uw doel te behalen, zowel in de praktijk als aan huis.

Directe toegankelijkheid.

U heeft de mogelijkheid om zich zonder verwijsbriefje te melden bij de therapeut als er sprake is van een probleem met het bewegingsapparaat of wanneer vermoed wordt dat daar de oorzaak van de klachten zit. Na aanmelding bij de therapeut wordt er een afspraak gemaakt voor een screening, waarbij de fysiotherapeut moet beoordelen of de klacht in aanmerking komt voor behandeling.

Er wordt dus niet direct behandeld. Het kan zijn dat de therapeut tot de conclusie komt dat u niet in aanmerking komt voor behandeling of dat nader onderzoek door huisarts of specialist gewenst is. In overleg met u worden dan verdere stappen ondernomen.

Uw behandeling zonder verwijzing door een arts.
Afspraak mogelijk binnen 24 uur.

Wij hebben een contract met alle verzekeraars; de vergoeding is afhankelijk van uw polis.
Maak een afspraak

Edith Paradijs

Directeur en Eigenaar, Master Manueel therapeut
Lochem

Rene Broersma

Fysiotherapeut
Lochem

Bart Vos

MSc Manueel therapeut, Fysiotherapeut
Lochem

Wendy Wichers

Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut
Lochem
Fysiotherapie Veeze
Francois Ballochilaan 83
7242AS Lochem
0573.254287
routebeschrijving
usermap-markertable linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram